این سمپوزیوم که به درستی امتیاز بازآموزی نیز دریافت نموده است برای متخصان و صاحبان مشاغل حوزهی سلامت ازجمله پزشکان، داروسازان، پرستاران (اگر میخواهید مواردی به این اضافه کنید) و همچنین اساتید و محققان حوزههای مختلف علمی و تمامی دانشآموختگان و دانشجویان علاقمند تدارک دیده شده است. تمام کسانی که دغدغهی برقراری ارتباط متقابلِ دانشمحور دارند گروه مخاطب این سمپوزیوم هستند. مخاطبانِ این شکل از رسانشِ دانش میتوانند مراجعِ تصمیمگیری بوده و بدین طریق سبب کسب، افزایش یا تغییر آگاهی در آنان شد.
این سمپوزیوم برای اولین بار در ایران برگزار میشود [t1] و امید است که در طی این رویداد متخصصان و اهل فن و مخاطبان اصلی (کارفرمایان یا کسانی که به نوعی لازم است با مردم در ارتباط باشند) با مفهوم رسانش دانش و کاربردها و مزایای آن آشنا شوند. بر خلاف سایر سمپوزیومهای متداول، در این برنامه با طراحی بخشهای متفاوت از قبیل بخش سرگرمی، سخنرانهای بینالمللی، ویدئوهایی که به طور اختصاصی برای این برنامه تهیه شدهاند؛ تلاش شده است تا ارتباطی دو سویه و تجربهای متفاوت بین شرکتکنندگان و برگزارکنندگان برقرار بشود. مثلا در این سمپوزیوم یک تئاتر مرتبط با ساینسکامیونیکیشن طراحی شده است؛ سخنرانیها تعاملی، کوتاه و جذاب همراه با امکانات مولتیمدیا خواهد بود. سخنرانهای بینالمللی حضور خواهند داشت از جمله آقای میرفخرایی که در حوزهی دانش در رسانه فعالیت دارند.] تنوع افراد و موضوعات مربوط به سخنرانی بالاست، افراد تأثیرگذاری از جمله آقای فرشاد نجاریان از گروه پرمخاطب پادکست چنل بی و بیپلاس حضور خواهند داشت که در مورد روند تولید پادکست صحبت خواهند کرد. طراحی جذابی برای عکاسی از جمله استفاده از کاردبورد و پردهی کروماکی انجام شده است که به مخاطبان امکان ارتباط برقرار کردن دوسویه را میدهند. یکی از مهمترین ویژگیهای این سمپوزیوم ایجاد شرایط تعاملی با شرکتکنندگان است، به طوری که برنامههایی برای ارتباط بعدی شرکتکنندگان و حضور مؤثر آنها در روزهای پس از برگزاری در نظر گرفته شده است. به علاوه برای پیگیری و تأثیرگذاری بیشتر پس از پایان سمپوزیوم تدابیری اتخاذ شده است
این سمپوزیوم به مدت یک روز در انستیتو پاستور ایران برگزار میشود. در ۶ نفر از برترینهای این حوزه سخنرانی خواهند داشت. میانبرنامههای جذابی تدارک دیده شده است. از شرکتکنندگان به صورت ویژه در میانوعده و ناهار پذیرایی خواهد شد. محل برگزاری انستیتو پاستور ایران واقع در تهران- خیابان دوازدهفروردین است قبل از خیابان پاستور است. در طی سمپوزیوم مسابقه و قرعهکشی برگزار میشود که جوایزی به افراد تعلق خواهد گرفت. ابتدای برنامه هر شرکتکننده پکیجی دریافت خواهد کرد. بعضی از موارد شامل خودکار، کتابچهی راهنما، راهنمای سریع یک صفحهای و کاغذهایی برای یادداشت است. این بسته میتواند بر اساس پیشنهاد حامیان متفاوت باشد و مواردی به آن اضافه شود. قبل از شروع همایش، در زمان پذیرایی؛ در زمان استراحت بین سخنرانیها، پس از ناهار و در پایان همایش، شرکت کنندگان با محصولات ارائه شده و انواع خدماتی که ممکن است برای آنها مفید باشد، آشنا میشوند. اجازهی عکاسی با استندها، کاردبورد و فضای مجموعه را دارند و میتوانند از این تصاویر در شبکههای مجازی استفاده کنند. امکان ارتباط متقابل پس از سمپوزیوم با شرکتکنندگان فراهم شده است. بالاخره برای هر کدام از شرکتکنندگان سرتیفیکیت حضور در همایش با فرمت انستیتو پاستور در نظر گرفته میشود و به آنان اعطاء خواهد شد و پس از برگزاری همایش برای حامیان این رویداد یک تقدیرنامهی رسمی ارسال خواهد شد.
با توجه به این که علاقمندان بودجههای متفاوتی را اختصاص میدهند، حالتهای متفاوتی برای شرکت حامیان در نظر گرفته شده است. برای مثال میزهایی تعبیه شده است که بتوانند محصولاتشان را ارائه دهند. امکان این فراهم شده است که پوستری به صورت استند به عموم شرکتکنندگان نمایش دهند نیز وجود دارد. در ضمن میتوان هر کدام از لوگوهای اسپانسرهای همایش را به پوستر سمپوزیوم اضافه کرد و علاوه بر این میتوانند صفحه یا صفحاتی از کتابچهی همراه همایش را نیز به معرفی خود و معرفی محصولات یا خدمات خود اختصاص بدهند.