سمپوزیوم “دانش برای مردم”
دانش رسانی راه حلی جدید برای مشکلات قدیمی
دانشی که باعث ایجاد درآمد نشود و زندگی خود و دیگران را متحول نکند به چه کاری میآید؟
چگونه به بهترین شکلی دانش خود را به دیگران منتقل کنیم تا زندگی آنان را متحول سازیم؟
به همگان گوش نکن، اگر علائق گستردهای داری و نمیتوانی بین آنها انتخاب کنی؛ بیراه نرفتهای، جای تو دقیقا همینجاست.
ویژگیهای این سمپوزیوم چیست؟

کوتاه است!
به نحوی طراحی شده است که در کوتاهترین زمان بتواند بیشترین بازدهای را داشته باشد و بهترین مطالب را به مخاطب انتقال دهد. با این که کوتاه است مطالب پرباری در آن ارائه میشود و خستهکننده نیست و کیفیت آن حفظ شده است و بسیار هم پربار است.
بهترین ها در آن حضور دارند:
- این سمپوزیوم که توسط گروه دانشرسانان تنظیم و تهیه شده است از بهترین سخنرانهای مقیم داخل و خارج ایران دعوت شده است. هر کدام از این افراد تجارب گرانقدری در زمینههای انتقال دانش دارند به طوری که توانستهاند پلی بین دانش، مردم و ایجاد درآمد بزنند و با تکیه بر چنین تواناییهایی هر کدام نقش مهمی در کارآفرینی و ایجاد کسبوکارهای نوین داشتهاند. این افراد میتوانند به همهی ما بگویند که در چنین شرایط بحرانی که مردم نمیتوانند سره را از ناسره درباره اخبار و آنچه میشنوند تشخیص دهند چه راهی پیدا کنند و به چه کسانی و چه منابعی اعتماد کنند. به علاوه قادرند به همگان بیاموزند که چگونه دانش شخصی خود را در اختیار دیگران قرار دهند به نوعی که واقعا مخاطب آن را دریافت کند و همچنین این تواناییها را به ارزش افزوده تبدیل کنند. شاید ملاقات هر کدام از این افراد و آشنایی با آنها بسیار با ارزش است. سخنرانان در جنبههایی فعالیت میکنند که جذابیت همگانی دارد. این سخنرانان شامل
- دکتر محمد پویا
ایشان عضو هیأت علمی و استادیار انستیتو پاستور میباشند.
همچنین ایشان مطالعات با ارزشی در زمینه رسانش دانش داشته اند.
- دکتر پرستو احسانی
ایشان عضو هیأت علمی و دانشیار انستیتو پاستور میباشند
مطالعات تجارب با ارزشی در زمینهی رسانش دانش داشتهاند. - فرشید نجاریان- پادکستر و مدیر سایت چنل بی
حتما با پادکستهای چنل بی آشنا هستید و میدانید که این پادکست از معدود پادکستهایی است که در معرفی کتاب، تبیین موضوعات مختلف، بررسی تاریخی حوادث روز یا قدیمی با اختلاف نسبت به سایر پادکستها موفقیت چشمگیری داشته است و توانسته است مخاطبان زیادی جذب کند. به طوری که اسپانسرهای زیادی از آنها حمایت مالی میکنند.فرشید نجاریان یزدی است و متولد ۱۳۵۳. از ۱۸ سالگی آمده تهران و در پلیتکنیک مهندسی هوافضا خونده ولی کاری با تحصیلاتش نداشته و همیشه مشغول موسیقی، تاتر و سینما بوده و هست. چند سالی هم آفریقا (تانزانیا) زندگی کرده است. از پاییز ۱۳۹۶ مدیر سایت چنل بی بوده و با عطا صادقی پادکست یک پنجره را منتشر میکنند. ایشان با این عنوان در این سمپوزیوم شرکت میکنند تا پتانسیل بسیار زیاد پادکست را برای اهداف متفاوت تشریح کرده و دربارهی ساخت آن توضیح دهند.
- علیاکبر ولدبیگی- مستندساز مشهور
علی اکبر ولدبیگی که در دههی ششم زندگی خود به سر میبرد فیلمسازی است که اهل ساخت مستند است. «زمین پناه من است»؛ «نفسهای بلند زمین» و «ایران فراسو» از آثار اوست. او تهیه کنندهی فیلم سینمایی «ماه پیشونی» بوده است. به علاوه عضو گروه کمیته علمی و شورای تصویب گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک بین سالهای ۸۶ الی ۹۰ بوده است. او مدرس انجمن سینمای جوان است؛ عضو پیوستهی انجمن تهیهکنندگان سینمای مستند ایران است.
- صائم ستارزاده – استاد در واقعیت مجازی
آقای صائم ستارزاده مدیر شرکت ژرفا شگرف ویاموند به آدرس ۱ST.IR است که یک شرکت توسعه فناوری واقعیت مجازی است. ایشان تجارب ارزندهای در زمینهی خلق واقعیت مجازی دارد. دنیای واقعیت مجازی دنیای شگفتآوری است، آقای ستارزاده همراه با سخنرانی و به شکل مولتی مدیا ما را به این دنیا وارد میکنند.
زبانش ساده است و خسته کننده نیست!
از آنجایی که قرار است در این سمپوزیوم دربارهی ارتباط متقابل دانشمندان با مردم صحبت شود، خود سخنرانان سعی در این دارند که با زبانی خودمانی و ساده نکتههای کلید و بسیار مهمی که اینروزها همه تشنهی آن هستند بیان کنند.
ویژگیهای تازه و منحصر به فرد دارد
این سمپوزیوم چندین ویژگی منحصر به فرد دارد. بخشهای سرگرم کنندهای دارد که در سمپوزیومهایی که به نظر مشابه میآیند وجود نداشته است. برگزاری به شکل سخنرانی صرف نیست و طراحی خلاقی در ارائه انجام شده است. میانبرنامهها همراه با پذیرایی و شرایط ویژهای برای عکاسی فراهم شده است. عکاسی توسط عکاس ماهر با پردهی کروماکی که زمینهی آن ممکن است پدیدههای علمی و زیستی باشد (به انتخاب مخاطبان) – امکان عکاسی با کاردبوردهایی که یادگاری سرگرمکننده را برای شما به همراه خواهد داشت.
تعاملی و اینترکتیو است و یک سویه نیست!
قبل از برگزاری با مخاطبان از راه شبکههای مجازی و مصاحبههای رودررو ارتباط برقرار شده است و این برقراری ارتباط در حین ثبتنام و در زمان برگزاری همایش ادامه دارد. نظرخواهی در شبکههای مجازی باعث شده است که میزان علاقمندی و تمایل آنها برای شرکت و نظرهایشان دربارهی این موضوع است. در طی برگزاری سخنرانها امکان پرسش و پاسخ با مخاطبان را ایجاد میکنند. در شروع و پایان سمپوزیوم تدابیری اندیشیده شده است که نظرها و تصورات افراد و میزان رضایت آنها دربارهی موضوع و برگزاری سمپوزیوم به برگزارکنندگان منتقل بشود؛ با مسابقه و بخشهای سرگرمکننده سعی شده است تا یک رابطهی تعاملی و دو سویه با شرکتکنندگان برقرار شود. مطالب با آنکه کاملاً علمی و تخصصی هستند به خاطر پتانسیل نهفته در خود موضوع جذاب و آشنا با گروهها و افراد مختلف در جامعه است و هیچ کس با این مفاهیم بیگانه نیست.

این سمپوزیوم در انستیتو پاستور تهران برگزار میشود
انستیتو پاستور تهران با سابقهی ۹۹ ساله یکی از پیشروترین مراکز تحقیقاتی است که در زمینهی مباحث مطرح در دانشگاههای نسل سوم پیشرو میباشد این نسل از دانشگاهها سعی شده است که علاوه بر آموزش به صورت تئوری و بیسیک سعی شده است آموزشهای مهارت محور در جهت پرروش فناور انجام شود. از این رو میتوان گفت که این همایش در یکی از بهترین مراکز آموزش عالی کشور و زیر نظر اساتید و گروه آموزشی آن برگزار میشود.

این سمپوزیوم درست قبل از سال جدید برگزار میشود!
همیشه وقتی بازهم سال به پایان رسید و یک سال از عمرمان گذشت به خودمان وعده میدهیم که سال جدید را بسیار پربارتر شروع خواهیم کرد. اگر واقعا هدف گذاری جدیدی در ابتدای سال به درستی انجام دهیم بدون تردید میتوانیم سال پرباری را برای خود رغم بزنیم. این همایش در زمانی برگزار میشود که به استقبال سال جدید میرویم. سازماندهی اندیشه و تفکر در این روزها خودبهخود منجر به تصمیمگیری بهتر و هدفگذاری بهتری خواهد بود.
دوستان متخصصی که دغدغه مشابه شما را دارند خواهید یافت!
بدون تردید یکی از بهترین ویژگیهایی این همایش که یکی از مزایاست این است که حدود سیصد و پنجاه نفر از افرادی گرد هم میآیند که یا در این زمینهی رسانش دانش متخصص هستند یا دغدغهی متخصص شدن در آن را دارند. افرادی علاقمند به تمام روشهای اصیل و مؤثر برقراری ارتباط با همة مردم و تأثیرگذاری مداوم که همگی در کنار هم جمع میشوند و بدون تردید چنین تعاملی میتواند باعث ارتقاء گردد. واقعیت این است که این رشته در ایران بسیار جدید است بنابراین بسیار مهم است که افراد علاقمند به این حوزه بتوانند یکدیگر را پیدا کنند و بتوانند در کنار هم فرصتهای جدیدی را بیابند یا خلق کنند.
امتیاز باز آموزی دارد
وزارت بهداشت و آموزش پزشکی پس از بررسی و ارزشیابی محتوای همایشی که برگزار میشود در صورتی که محتوا با ارزش و نوین باشد اجازهی کسب امتیاز بازآموزی از طریق آن را میدهد . از آنجایی که امتیاز بازآموزی در تعیین ارزشیابی اساتید و پزشکان و بسیاری از دانشپژوهان نقش دارد، بنابراین بسیار مطلوب است که در کنار یادگیری و ارتقاء واقعی بتوان کارنامه و رزومهی خود را نیز ارتقا داد.

گواهی شرکت در سمپوزیوم دانش برای مردم به شرکت کنندگان اهدا میشود
علاوه بر امتیازبازآموزی که قبلاً به آن اشاره شد، از طرف انستیتوپاستور ایران با امضای دبیر اجرایی سمپوزیوم و کمیتهی دانشجویی گواهی شرکت (سرتیفیکیت) به شرکتکنندگان اعطا خواهد شد. این گواهی ارزشمند است و فرد میتواند در زمان ارائهی سوابق برای ادامهی تحصیل یا یافتن شغل جدید از آن استفاده کند.
بیشتر از یک سمپوزیوم عادیست
در اغلب سمپوزیومها چند فرد سخنرانی میکنند و عدهای هم به عنوان مخاطبان به این سخنرانی گوش فرا میدهند. این سمپوزیوم طوری طراحی شده است که از سخنرانیهای طولانی و خستهکننده پرهیز شود؛ با ایجاد هیجان و علاقهی بیشتر توسط نمایش، مسابقه، پردهی کروماکی، کاردبورد، ویدئوی جدید، پخش فیلمهای کوتاه، مخاطب لحظات پرباری داشته باشد.
در حین سمپوزیوم امکان عکاسی ویژه با کروماکی و کاردبورد فراهم است!
پردهی کروماکی یک امکان جذاب در سینماست که به کارگردان و فیلمساز این فرصت را میدهد که فضاهای خاصی را که پرهزینه هستند نسازد و به راحتی با نرمافزار زمینهی فیلم یا عکس را تغییر دهند یا از غیرعادیترین چیزها در پسزمینهی فیلم استفاده کنند. این پرده معمولا سبز یا آبی است. شاید شما دوست داشته باشید که درون یک سلول بنشینید، یا آنکه با ماکروفاژها عکس یادگاری بگیرید. یا تصویر باشکوهی از فضای آزمایشگاهی را در اطراف خود داشته باشید. در این همایش یک عکاس هم حضور دارد که به وسیلهی پردهی کروماکی این خواستههای شما را برآورده خواهد کرد. او از قبل قالبهای جذابی آماده کرده است که شما میتوانید بکگراند نهایی را از بین آنها انتخاب کنید.
شاید شما هم کاردبوردهای جذابی را در فضاهای عمومی دیده باشید و با آنها عکس یادگاری گرفته باشید. شما در کنار کاردبور مثل قسمتی از یک پازل خواهید بود که آن را تکمیل میکند. در این همایش، در زمان میانبرنامهها این امکان وجود دارد که شما از چنین گرافیک محیطی استفاده کنید. البته سعی شده است که این تصاویر فقط جنبهی فانتزی نداشته باشند و تاحدی تخصصیتر بوده و با علم ارتباط داشته باشند.

برنامههایی برای بعد از سمپوزیوم شما در نظر گرفته شده است!
گروه دانشرسانان تنها در فکر برگزاری یک سمپوزیوم برای شما نبوده است بلکه این سمپوزیوم جزوی از یک برنامهی بزرگتر است که این گروه در طی چند ماه اخیر برای آن برنامههای متعددی داشته است. از جمله کمک به نوشتن کتاب برای کودکان در زمینههای علمی، کمک به انتشار و چاپ آنها پس از تصویرگری؛ مسابقه کتابنویسی در صورت تمایل، طراحی کلاسهای تکمیلی؛ مسترکلاس؛ کارگاه؛ وبینار؛ محتوای با ارزش در شبکههای مجازی است. با فاصلهی بسیار نزدیک بعد از برگزاری سمپوزیوم قرار است که یک مسترکلاس با هدف آموزش تولید محتوای با ارزش به وسیلهی ابزارهای ویژهی رسانش دانش برگزار میشود.
اما این سمپوزیوم چه مشکلاتی را حل می کند؟؟؟
اصلا چرا من باید در این سمپوزیوم شرکت کنم؟
بزرگترین دغدغهی محصلان علوم پایه جذب شدن در بازار کار است..
کسانی که در رشتههای علوم پایه تحصیل کردهاند، از ظریفترین رازهای هستی مطلع هستند؛ دانشی که به آنها بینش عمیقی بخشیده است، با این حال جامعه درک درستی از تواناییهای این افراد ندارند؛ شاید یکی از دلایل این پدیده این است که این دانشآموختگان چنان غرق در دنیای تخصصی خود هستند که امکان تعامل و ارتباط مؤثری با مردم ندارند. به محض این که این افراد قادر باشند پلی میان دنیای بسیار تخصصی خود و مشکلات فعلی و عینی جامعه بزنند و بتوانند دانش را به زبان مردم بگویند این مشکل حل خواهد شد و در نتیجه مخاطبان واقعی خود را خواهند یافت و در این فرایند امکان ایجاد کسبوکارهای فراوانی فراهم میشود. به علاوه چنین توانایی در دانشآموختگان علوم توجه بسیاری از کارفرمایان، کارآفرینان و تمام کسانی که خدمات تخصصی یا تولیداتی با تکنولوژی برتر دارند را جلب کرده، آنان را متوجه نیازهایی میکند که پیش از این نمیشناختند در نتیجه فرصتهای شغلی تازهای برای این گروه ایجاد خواهد شد.
در همگرایی علوم پتانسیلهای زیادی برای کسبوکار وجود دارد که تا به حال کسی به آنها توجه نکرده است گروه دانشرسانان از طریق ایجاد ارتباط بین متخصصین حوزههای مختلف سعی دارد استعدادهای گوناگون را به گونهای پرورش دهد که این شکافهای عمیق را پر کنید.
زبان علم برای عموم جامعه قابل فهم نیست!
شکاف آزاردهندهای بین کسانی که در آزمایشگاههایشان هستند یا در اتاقهای فکرشان نشستهاند با کسانی که در بطن جامعه هستند و به اطلاعات ارزشمند این افراد نیازمندند دیده میشود. صحبت کردن به زبان صفرویک بس است، بیایید ساده بگوییم. راه حل این مشکل خلق و پیدا کردن زبان جدید و قابل فهم است. چگونه میتوان این زبان را خلق کرد؟ خوشبختانه در عصری زندگی میکنیم که رسانههای متفاوتی در بستر آنلاین و شبکههای مجازی به راحتی در اختیار ماست. متاسفانه این رسانهها بیشتر در خدمت کسانی قرار گرفته است که بدون هیچ تخصصی بهتر از هر دانشمندی به نقش آنها پیبردهاند و حداکثر استفاده را از آآن میبرند تا به مقاصدشان که همانا سود بیشتر است برسند. این افراد چون اولین کسانی بودن که روی چنین ابزاری دست گذاشتنهاند به عمدهترین توسعهدهندههای این ابزار تبدیل شدهاند؛ این افراد در سطوح نازلتری از این امکانات استفاده میکنند به طوری که امروز میبینیم با محتوای تولیدشدهی بسیار زیاد و گاهی غلط باعث گمراهی مردم میشوند. بر ماست که به عنوان فارغالتحصیلان علوم مختلف همت کنیم تا با تولید محتوای مناسب به زبان ساده، جذاب و گویا بتوانیم با اطلاعات غلطی که در جامعه رواج مییابد مبارزه کنیم و از آن مهمتر فرهنگ جدیدی را پایهگذاری کنیم که مردم به سندیت و اعتبار مطالبی که میخوانند اهمیت بدهند و در مقابل مطالبی که اصالت ندارند واکنش نشان دهند. بدین ترتیب به مرور زمان گسترش چنین پدیدههای مخربی متوقف خواهد شد.

فارغ التحصیلان علوم به اشتباه احساس می کنند منزلت اجتماعی درخور خود را به دست نیاوردهاند!
بسیاری از دوستانی که در رشتههای علومپایه درس خواندهاند با آنکه در زمینهی علمی خود متخصص هستند که اصلا هم کار آسانی نیست؛ حس میکنند که رشتهی علوم پایه منزلت اجتماعی درخور خودش را ندارد؛ علتش هم درآمد پایین و نبودن بازار کار است. گرچه این مشکل ریشه در مسایل اجتماعی دارد اما به خود دانشمندان نیز مربوط است. در واقع علت این که افراد اهمیت چنین دانشمندانی را درک نمیکنند این است که اصلا نمیدانند آنها مشغول چه کاری هستند، آنها نمیدانند این رشتهها چه نیازی را مرتفع میکنند. نمیداند اصلا چه نیازی به وجود این رشتههاست. حتی گاهی فکر میکنند که چنین دانشمندانی در حال هدر دادن سرمایههای مردمی هستند، بنابراین اگر بتوان طوری به زبان مردم صحبت کرد که اهمیت تلاش در زمینههای علمی مختلف را درک کنند بدون تردید به افرادی که در این زمینه تلاش میکنند به عنوان فرد ارزشمندی نگاه میشود. یادتان باشد من به عنوان یک فرد عادی باید بدانم که آنها (دانشمندان) چه میکنند و این کارها به چه دردی میخورد. شاید ریشهی این مشکل وقتی آغاز شد که نوجوان شدیم و خواستیم کودکان را سرگرم کنیم، اما به ما گفتند «اینا هم قد تو هستن که داری باهاشون بازی میکنی»
افرادی با استعدادهای گوناگون و علاقهمندیهای متعارض نمیدانند چطور با این مسئله برخورد کنند و در نتیجه سر خورده و مایوس می شوند!
حتما در اطراف خود کسانی را دیدهاید که به نظر میرسد از این شاخ به آن شاخ میپرند؛ شاید حتی شما از این دست افراد باشید. اما بهتر است بدانید که دلیل این پدیده در واقع نیازی است که در جامعه به وجود آمده است و هر کسی که زودتر بتواند استعدادهایش را همگرا کند هم زودتر موفق میشود و هم میتواند تأثیر گذار تر باشد. ممکن است این افراد بسیار هم تلاش کنند اما تلاششان معمولا نادیده گرفته میشود. رسانش دانش که بینرشتهای است باعث میشود که این افراد بتوانند نیروهایشان را در جهت اهداف مهمی متمرکز کنند.
مردم حاضرند برای فهمیدن مطالب پیچیده هزینه کنند اما کسی وجود ندارد که به او اعتماد کنند!
امروزه فروشندهی خوب خیلی کم است. چرا میگوییم فروشندهی خوب؟ چرا که هر خدمتی یا حتی ارائه و معرفی هر پدیدهای همراه با قبولاندن آن به مردم و اجتماع در واقع نوعی فروش است. البته افراد زیادی هستند که حاضرند برای دریافت خدمات با ارزش هزینه کنند اما کسی را نمییابند که به درستی به آنها اعتماد کنند. یکی از خدماتی که مردم به دنبال آن هستند فهمیدن مطالب پیچیدهای است که با آن سروکار دارند و متاسفانه کسی را نمییابند که مطلب را برایشان توضیح دهد. اگر کسی بتواند طوری به زبان مردم سخن بگوید که به او اعتماد کنند خواهد توانست محل اعتماد مردم برای صرف هزینههم باشند. این یک پتانسیل جدی است که هرگز دیده نشده است.

چند توصیه
- اگر شما از تمام زوایای استعدادهاو تواناییهای خود آگاهی دارید و به درستی از آن استفاده میکنید توصیهی ما این است که نیازی نیست در این سمپوزیوم شرکت کنید. شاید برای شما کاملا مشخص شده است که چه تواناییهایی دارید و هیچ زاویهی پنهانی در روح و خلاقیت خود نمیبینید.
- شما میتوانید در مورد ساینس کامیونیکیشن در سایتهای خارجی مطالب زیادی پیدا کنید و با تحقیق و پژوهش به آنچه در این مورد میتواند به شما کمک کند، دست یابید. البته شاید کمی زمان شما را بگیرد اما ارزش آن را دارد. اگر بتوانید این کار را بکنید شاید نیازی نباشد که به سخنان سخنرانهای باتجربهی ما گوش بدهید. به هر حال به شما توصیه میکنیم که اگر به دنبال راهی برای ارتقا ارتباط خود با مردم هستید، اگر محصولی برگرفته از دانش تخصصی خود دارید که برای عموم تولید شده است. اگر دارویی را وارد بازار کردهاید و فعالیتهایی از این دست داشتهاید حتما تلاش کنید که از مفاهیم مهمی که در رسانش دانش است با صرف وقت سر دربیاورید.
- اگر وقت نمیکنید که در این سمپوزیوم شرکت کنید میتوانید از دوستانی که در این سمپوزیموم کردهاند بپرسید براتون تعریف کنند
- اگر فکر میکنید که زمان کافی برای شرکت در این سمپوزیوم را ندارید و یا نمیتوانید حضوری شرکت داشته باشید، میتوانید بعدا ویدئوی این سمپوزیوم را که گرچه کمیگرانتر است، تهیه کنید. البته به این وسیله از این سمپوزیوم بیبهره نخواهید بود. شاید نتوانید به خاطر عدم حضور در سمپوزیوم از عکس یادگاری با کاردبوردو پردهی کروماکی استفاده کنید اما شاید بعدها دوباره این فرصتها به نحو بهتری ایجاد شود.
این سمپوزیوم به درد چه کسانی نمیخورد؟
اگر شما دغدغهی این که پیامهای دانش تخصصی خود رابه مردم منتقل کنید، ندارید یا آنکه هنوز به این باور نرسیدهاید که برای کسب درآمد بیشتر، موفقیت اجتماعی بیشتر، رشد و ارتقاء خود و اطرافیانتان لازم است با مردم عادی ارتباط مؤثری برقرار کنید نیازی نیست در این سمپوزیوم شرکت کنید.

پکیجهای ثبت نامی گروه دانش رسانان
- هدف گروه دانش رسانان از طراحی این پکیجها همراهی شما عزیزان در حد دلخواه شماست. چنانچه به خوبی ابعاد گوناگون این مسئله تشریح شد این رویداد بسیار خاص و تکرار نشدنی است و خاطرههای در ذهنهای شما بزرگواران حک خواهد کرد که تا مدتها شیرینی آن را احساس خواهید کرد.
- پکیج عادی ما شامل موارد زیر است:
۱٫ گواهی شرکت در سمپوزیوم
۲٫ یک پوشه حاوی کتابچهی سمپوزیوم (شامل توضیحاتی دربارهی “رسانش دانش” و حامیان مالی سمپوزوم و محصولاتشان و…)، بروشور سمپوزیوم (شامل اطلاعات ضروری) و نوشت افزار
- پکیج نقرهای ما شامل موارد زیر است:
۱٫ گواهی شرکت در سمپوزیوم
۲٫ یک پوشه حاوی کتابچهی سمپوزیوم (شامل توضیحاتی دربارهی “رسانش دانش” و حامیان مالی سمپوزوم و محصولاتشان و…)، بروشور سمپوزیوم (شامل اطلاعات ضروری) و نوشت افزار
۳٫ ناهار
۴٫ گرفتن عکس با پردهی کروماکیِ حاضر در محل سمپوزیوم توسط عکاس
۵٫ امکان شرکت رایگان در وبینار آیندهی گروه دانشرسانان
- پکیج طلایی ما شامل موارد زیر است:
۱٫ گواهی شرکت در سمپوزیوم
۲٫ یک پوشه حاوی کتابچهی سمپوزیوم (شامل توضیحاتی دربارهی “رسانش دانش” و حامیان مالی سمپوزوم و محصولاتشان و…)، بروشور سمپوزیوم (شامل اطلاعات ضروری) و نوشت افزار
۳٫ ناهار
۴٫ گرفتن عکس با پردهی کروماکیِ حاضر در محل سمپوزیوم توسط عکاس
۵٫ شرکت رایگان در وبینار آیندهی گروه دانشرسانان
۶٫ ثبتنام رایگان در master class آیندهی گروه دانشرسانان
سوالات متداول
- ۱- اگر قبلا در سایت عضویت داشته باشم و اکنون بخواهم در سمپوزیوم ثبت نام کنم چه مراحلی را باید طی کنم؟
پاسخ. بعد از ورود به حساب کاربری خود ، از سربرگ اشتراک پلن مورد نظر خود را انتخاب کنید و مراحل پرداخت را کامل نمایید.
۲- آیا از هر ایمیلی میتوانم برای ثبت نام استفاده کنم؟ - از آنجا که قرار است گروه دانش رسانان بزودی فایل های بسیار جذابی همچون عکس کروماکی شما را در قسمت حساب کاربری بارگزاری نماید بسیار مهم است که از ایمیل معتبر برای ثبت نام خود استفاده کنید.
- ۳- آیا می توانم ایمیل نا معتبرم را با ایمیل معتبر جایگزین کنم؟
- بله یک راه حل برای آن وجود دارد و شما می توانید از حساب کاربری خود سربرگ پروفایل میتوانید کلیه ی اطلاعات شخصی خود از جمله آدرس ایمیل را تکمیل و اصلاح نمایید.
- ۴- آیا می توانم پلن انتخابی خود در سمپوزیوم را به پلن بالاتر ارتقا دهم؟ چگونه؟
- شما میتوانید در حساب کاربری خود وارد شده و از سربرگ اشتراک پلن مورد نظر را خریداری کرده و سپس با تیم بایوکده تماس بگیرید تا هزینه ی ثبت نام پلن قبلی خود را دریافت کنید.
- ۵- از چه راهی میتوانم سوالات خود را مستقیما با بایوکده درمیان بگذارم؟
- شما میتوانید از ایمیل biokadehh@gmail.com استفاده کنید. همچنین شماره تماس ۰۹۳۹۹۱۲۲۷۸۴ برای سوالاتی که با ایمیل پاسخ داده نشده اند در دسترس می باشد.
بایوکده لیستی از تمامی ثبت نام ها برای روز سمپوزیوم آماده خواهد داشت با این حال بهتر است برای اطمینان از روند جلورفت ثبت نام خود یک اسکرین شات از صفحه ی حساب کاربری با خود در روز سمپوزیوم داشته باشید.
